Saturday, April 7, 2012

HARI KRAFT KEBANGSAAN 2012


Demi menyokong kraftangan Malaysia walaupun hari terakhir sewaktu saya sampai di Kuala Lumpur, sempat juga saya menjenjuk kesini dan dapatlah membeli satu dua barang yang berkenan dihati.


Memang seronok dapat kesini, tak jauh pun dari hotel penginapan kami bersebelahan saja.....berjalan kaki saja dah sampai tak penat pun.Hari yang kami sampai hari terakhir pameran ni banyak barang dijual dengan harga yang murah....


Dapat juga sambar satu atau dua barang yang berkenan dihati....itu pun tidak sempat jelajah kesemua tempat. Maklumlah en suami bukan bolih tinggal seorang pasti akan talipon  tanya u kat mana? cepat sikit! dan macam macam lagi yang dia tanya.Tapi kalau lama lagi dekat sini pasti habis nak diborong maklumlah hari akhir semua barang dijual dengan harga murah.


Kotak tissu....cantikkan


Kotak kayu yang comel bolih isi barang2 kecil saperti kunci dan lain lain.


Dua helai batek lukis untuk diri sendiri......bolih buat baju raya.Yang ni tak ada dijual disini.......hahaha, ini ole ole dari Danee yang baru pulang dari bercuti di Pulau Redang Terngganu untuk saya, Qeestina dan Natasha. Terima kasih Danee.

No comments:

Post a Comment